KGOI
Is part of

Over KGOI

Deel van de Elmar Groep
De firma KGOI B.V. (Kwaliteit Gevel Onderhouds Installatie) te Montfoort maakt sinds oktober 2014 deel uit van de Elmar Groep. De Elmar Groep bestaat uit verschillende bedrijven die zich – in de meest brede zin– richten op metaalbewerking. In totaal werken er zo’n 200 medewerkers bij de Elmar Groep, die zich allemaal inzetten voor het vervaardigen van metaalproducten voor een brede klantenkring.


Wat doet KGOI?
KGOI legt haar focus op het adviseren over gevelonderhoudsinstallaties en het engineeren, produceren, monteren en onderhouden van gevelonderhoudsinstallaties (Building Maintenance Units). Onze medewerkers hebben allemaal zeer ruime ervaring en zijn bekend met de materie en specifieke producten. Hierdoor wordt kwaliteit bij ons gewaarborgd. Onze installaties zijn inmiddels verder doorontwikkeld en de kwaliteit van de installaties is hierdoor aanzienlijk verbeterd. Eén van onze doelstellingen is het optimaliseren van de installaties, door het creëren van standaard installaties. Deze standaard installaties zijn geschikt voor de meest voorkomende gevallen (ongeveer 90% van de architectuur), maar een standaard installatie is gemakkelijk aan te passen voor producten die minder standaard zijn. De keuze is dus onbeperkt! 


Hoe werkt KGOI?
Het produceren van deze installaties vindt volledig in eigen beheer plaats. Gecombineerd met een goed doordacht productiesysteem heeft dit als voordeel dat KGOI installaties met diverse armlengtes – gewoon op voorraad – kan inzetten. Zo wordt de levertijd aanzienlijk verkort, maar blijft de kwaliteit zoals u het van ons verwacht!
 

Onderwerpen